Cautare

1235 de rezultate pentru "accident mortal salaj" (5.59 secunde)
Diabolicul plan al avocatului Irinel Caius Iliescu poate ar fi avut finalitatea gandita de acesta daca biata femeie alaturi de care era de vreo noua luni nu supravietuia saltului pe care si l-a dorit a fi mortal.
Bilantul cutremurului de duminica seara a ajuns la 402 morti in cele doua tari, devenind astfel cel mai mortal de anul acesta depasindu-l pe cei din Mexic a carui bilant a fost de 396 de morti.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura.
O femeie a fost injunghiata mortal, luni, de fiul ei, intr-un imobil din Capitala, echipajul de ambulanta solicitat la fata locului constatand ca victima avea o taietura profunda la gat.
O vorba din popor zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. Ajutati de sutul - in… acele organele-mandrie nationala pentru alesii neamului - dat de Curtea Constitutionala, dupa o zi de analiza intensa a situatiei, verdictul a cazut ca un trasnet:
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat ca va fi revizuita procedura de selectie a politistilor din sursa externa, in urma accidentului de saptamana trecuta, cand un politist recrutat astfel a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni si a ranit o alta.
Malik Faisal Akram a tinut ostatice patru persoane intr-o sinagoga din Texas Rapitorul cerea eliberarea unei femei din Pakistan care era condamnata la inchisoare.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Mama Raisei, fetita de 13 ani care a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti, i-a transmis o scrisoare politistului care a provocat tragicul eveniment prin care ii cere sa se supuna testului poligraf, dupa ce barbatul a refuzat sa faca asta.
Doua persoane, sot si sotie, au fost gasite decedate in casa, in localitatea Sarmas.
19 copii si doi adulti au fost ucisi de un tanar de 18 ani, care a fost impuscat mortal de politisti.
In cazul europarlamentarelor, PC s-ar afla in pericol sa obtina zero locuri, fapt care ar accelera mortal disolutia partidului. PD si PLD, singurele partide cu scor pozitiv in preferintele electoratului, sunt puternic afectate de amanarea alegerilor pentru Parlamentul European.
Neo-comunistii sunt raspanditi ca un virus mortal prin mai toate institutiile democratiei romanesti post-decembriste - prin partide, Parlament, administratie guvernamentala, presa, companii nationale.
Sint zeci de femei in toata tara, pe care soarta le-a insemnat cu acest flagel mortal, carora le este refuzata de niste medici care au uitat de omenie sansa de a naste un copil, care ar putea fi sanatos.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Vorba asta din batrani s-a dovedit mortal de adevarata acum cateva zile cand un galatean si-a ucis cu sange rece propriul copil.
Tot in iunie, la Timisoara, un sofer de numai 21 de ani, a condus cu viteza, dar fara permis, a lovit mortal un om si a fugit de la locul accidentului.
google-analytics.com